Ce ar trebui să știți despre un bar cu autoservire la nunta dumneavoastră ?

inghetata la nunta
10 moduri de a servi inghetata la nunta ta
08/09/2023
dozator de bere
Cum sa servesti bere la nunta ta
13/09/2023
Show all

Ce ar trebui să știți despre un bar cu autoservire la nunta dumneavoastră ?

Bar cu autoservire la nunta

Bar cu autoservire la nunta

Amenajarea barului este probabil una dintre cele mai importante părți ale petrecerii. Toată logistica ar trebui să fie asigurată de un furnizor specializat în prepararea de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice.
Dacă doriți să reduceți costul forței de muncă, să nu aveți chelneri ce se plimba prin locație mai mult decât se deplasează oaspeții dumneavoastră, cu tăvi cu pahare și pline și goale aveți o singură posibilitate.

bar cu autoservire

bar cu autoservire

Un bar cu autoservire. Este mai dificil de planificat, dar în cele din urmă este mai prietenos cu bugetul și mai puțin probabil să provoace probleme oaspeților.
Un bar cu autoservire vă permite să aveți propriile băuturi dar este și un impuls dat oaspeților să se servească singuri și să fie creativi. Este alegerea ideală pentru o nuntă mică, cu buget redus.
Ideal este să apelați la furnizorul dumneavoastră de catering pentru crearea unui bar cu autoservire. Trebuie stabilite multe lucruri și este indicat să faceți acest lucru pe îndelete. Este ideal să aveți pe perioada petrecerii un barman pentru a ajuta la planificare dar și la realizarea cocktail-urilor. În acest fel oaspeții se vor bucura de băuturi de calitate, realizate la un nivel profesionist.

Există avantaje și dezavantaje când vă gândiți să realizați un bar cu autoservire

 • Scăderea costurilor – opus unui serviciu de bartending unde cheltuielile se ridică amețitor și risipa atinge cote înalte, la un bar cu autoservire gestionați mult mai bine și cantitățile dar și costurile cu forța de muncă.
 • Din practică, foarte mulți oaspeți nu beau alcool sau consumă o cantitate mică. Totuși preferă un cocktail non-alcoolic, lucru care este mai ieftin în comparație cu băuturile alcoolice.
 • Alegerea unei echipe care să se ocupe de bar este ideală pentru că nu veți avea nimic de făcut, dar, pe de altă parte implică costuri importante, pe lângă costurile efective ale băuturilor.
 • Un barman știe cantitățile de alcool ce trebui folosite si va pune de fiecare dată cât trebuie în pahar. Pe de altă parte, dacă lăsați la libertatea invitaților să se autoservească, este posibil să nu fie totul în regulă. Porțiile ambalate individual sau băuturile mici, îmbuteliate pentru o singură servire reprezintă un ajutor consistent.
 • Dacă oaspeții își amestecă propriile băuturi, faceți în așa fel încât să nu aveți sticle sau recipiente mari. Este o metodă bună de a restrânge risipa.

Cum configurați un bar cu autoservire

Primul lucru este stabilirea bugetului. Furnizorul de catering vă poate da câteva idei de costuri în funcție de tipul băuturilor, numărul de invitați, durata petrecerii, etc.

Stabiliți de la început unde doriți să amplasați barul cu autoservire. Căutați soluția cea mai bună de amplasare și țineți cont că barul va trebui alimentat mereu.

Alegeți sticlăria, ce gheață veți folosi, cine va fi responsabil și cum interveniți dacă oaspeții profită de faptul că pot turna oricât de mult alcool în pahar. Dacă apar probleme, nu puteți închide barul definitiv.

Pentru a elimina aglomerația ce se formează la bar, aveți în vedere să aveți doua sau trei zone de servire a băuturilor. Ca idee ar trebui să configurezi un bar pentru 60 – 70 de persoane. Este valabil și pentru servirea cocktail-urilor și a celorlalte băuturi.

Dacă dorești să știi ce cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice se pretează pentru nunta ta, citește și:

Cele mai bune cocktail-uri pentru nunta ta

Cat de mult alcool ai nevoie pentru o nunta ?

Cum îți menții oaspeții hidratați la nuntă ?

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

1 Comment

 1. Lia spune:

  Foarte bun articolul!

  Ideal era sa ne dati si niste exemple cu ce vinuri se pot servi la nunta sau ce bere este mai apreciata.
  Cei de la General Catering oricum isi fac treaba foarte bine ca am interactionat cu ei si au fost destul de profesionisti in ceea ce au facut.

  Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau