10 moduri de a servi inghetata la nunta ta

cum mentii oaspetii hidratati
10 idei pentru a-ti mentine oaspetii hidratati la nunta ta
07/09/2023
Bar cu autoservire la nunta
Ce ar trebui să știți despre un bar cu autoservire la nunta dumneavoastră ?
12/09/2023
Show all

10 moduri de a servi inghetata la nunta ta

inghetata la nunta

inghetata la nunta

10 moduri de a servi inghetata la nunta ta

Dacă ești în căutarea unor opțiuni ce include un desert distractiv pentru nunta ta, servirea înghețatei ar putea fi modalitatea perfectă pentru acest lucru. Înghețata emană o atmosferă nostalgică, te duce cu mintea inspre copilarie, și, din această cauză reprezinta alegere delicioasă pentru o zi perfectă.

Rulota cu inghetata

Rulota cu inghetata

Ca un sfat pentru a vă individualiza cu adevărat experiența cu înghețată la propria nuntă, ar trebui să adoptați o abordare creativă și să folosiți o aroma sau o culoare reprezentativă, în ton cu tematica nunții.  Nu folosiți însă mai mult de 6 arome de înghețată. Este de ajuns pentru a oferi oaspeților o varietate bogată, și nu doriți să puneți presiune pe furnizorul de catering. Aveți în vedere că va trebui să aveți vitrine sau lăzi frigorifice pentru depozitarea și prezentarea cupelor sau paharelor cu înghețată. Veți avea nevoie de multe toping-uri, cornete, dulciuri, etc. ce vor fi folosite la servirea înghețatei. Dacă veți folosi cupe sau caserole de hârtie sau plastic ar trebui sa le aveți imprimate personalizat. 


Să începem cu  5 moduri de a servi inghetata la nunta ta


01 Oferiți oaspeților și membrilor familiei un cărucior gelato!

Dacă doriți să adăugați un plus de romantism și nostalgie închiriați un cărucior sau o tonetă pe care să le amplasați cat mai central, pe spațiul verde de preferat, care să ofere musafirilor câteva arome delicioase și răcoroase. Fie că vor fi serviți, fie că se vor servi singuri, toneta cu înghețată va fi un punct de atracție major al evenimentului.


02 Nu sunteți fan înghețată ?

Amestecați și serviți milkshake-uri. Chiar cu câteva arome în plus pentru că se pretează. Pot fi servite la bar, lângă cocktail-uri sau ca opțiune de răcorire și hidratare. Puteți să le serviți in pahare personalizate, la masă de către chelneri sau în locuri destinate special și amenajate pentru a ieși în evidență.
Copii sigur le vor adora.


03 Înghețata va face întotdeauna pereche cu o felie de plăcintă.

Este o opțiune bună, nu extravagantă dar cu siguranță delicioasă. O felie de plăcintă cu mere cu o porție bună de înghețată de vanilie deasupra, vor face întotdeauna o combinație perfectă. Este o opțiune foarte bună pentru un desert savuros care pe lângă fructele de sezon aduce în prim plan și o porție generoasă de înghețată.


04 O altă combinație ce merge foarte bine este churros și înghețată.

Gustul dulce și aroma de scorțișoară merge foarte bine cu înghețată de vanilie. Puteți să le serviți la cupă cu puțină frișcă și un fruct de sezon în vârf. Sau puteți să le ornați din abundență cu ce doriți ca aromă sau culoare. Merg și ca desert, la masă, dar pot fi oferite pe tavă lăngă cocktail-uri.


05 Realizați o stație de desert.

Dacă doriți un aer relaxat, lăsați invitații să se servească singuri. Puneți la dispoziție o tonetă gelato cu mai multe arome și scrieți mare AUTOSERVIRE. Oaspeții se vor bucura că totul este interactiv și vor putea face combinații de arome. Aveti grijă doar să alimentați tăvile goale…


Continuăm cu înca 5 moduri de a servi inghetata la nunta ta


06 Cornetele pentru servit înghețata sunt foarte bune.

Încercați însă cu succes mini-cornetele. Porțiile mici vor genera trafic intens către zona de servire a desertului, în plus, oaspeții vor încerca din toate aromele prezentate pe parcursul zilei.


07 Popsicle – o idee minunată.

Pe lângă înghețată puteți avea în ofertă și popsicle preparate din fructe bine coapte și siropuri naturale. Aromele vor fi foarte diversificate și pot fi ornate multicolor sau folosind chiar spumă de fructe. Servite pe băț sau în cupe mici vor fi solicitate foarte mult.


08 Treceti la creat!

O altă opțiune pentru distracția invitaților ar fi să le puneți la dispoziție înghețata și să le dați posibilitatea să își orneze siguri porția sau să folosească toping-uri și amestecuri. Ca să ieșiți în evidență propuneți un top sau un premiu pentru cea mai buna poză postată pe Facebook sau Instagram cu #nunta noastra sau ce hashtag va doriți. Așa veți impresiona și rețelele sociale.


09 Sundaes

Sundaes este o altă opțiune ce implică înghețata. Discutați cu furnizorul dumneavoastră de catering și solicitați să aveți în meniu acest desert sub ce formă considerați. Un sundae este un desert cu înghețată de origine americană care constă de obicei dintr-una sau mai multe linguri de înghețată de diferite arome, acoperite cu sos sau sirop plus alte topping-uri diverse, cum ar fi frișcă, bezele, arahide, cireșe, banane, ananas sau alte fructe.


09 Rulota de înghețată.

Dacă sunteți un iubitor impătimit de înghețată vă recomandăm să ridicați ștacheta foarte sus. O rulotă de înghețată. Închiriază ca serviciu un magazin de înghețata și instalează-l la nunta ta! Vei surprinde pe toată lumea, dar, cu siguranță se va vorbi mult timp despre acest subiect. Solicită câteva arome, câteva topinguri și multe cornete. Ai grijă să nu se termine alunele de pădure prăjite și zdrobite precum și sosul de caramel. Un motiv în plus pentru foarte multe poze și o amintire de neuitat pentru invitații tai.


Aveti acum 10 moduri de a servi inghetata la nunta…

Înghețata creează o experiență unică și ca desert. Este și o modalitate plăcută și dulce pentru a menține oaspeții răcoriți pe parcursul petrecerii, mai ales în zilele lungi de vară.
Mai ales dacă plănuiești o nuntă în aer liber, înghețata este o alegere perfectă. Corturile și grădinile sunt locuri ideale pentru a pregăti acest desert.

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau