10 idei pentru a-ti mentine oaspetii hidratati la nunta ta

cele mai bune cocktail-uri
Cele mai bune cocktail-uri pentru nunta
01/09/2023
inghetata la nunta
10 moduri de a servi inghetata la nunta ta
08/09/2023
Show all

10 idei pentru a-ti mentine oaspetii hidratati la nunta ta

cum mentii oaspetii hidratati

cum mentii oaspetii hidratati

Cum iti mentii oaspetii hidratati la nunta ta ?

mentine oaspetii hidratati

mentine oaspetii hidratati

De la cocktailurile de primire, până la cupele de șampanie servite la recepție, nunțile sunt de obicei pline de alcool. Oferirea către oaspeți a unei varietăți de băuturi alcoolice este un gest atent care ajută la crearea și întreținerea unei atmosfere festive. Alcoolul însă nu ar trebui să fie singura băutură la nunta ta. Nunțile durează de obicei câteva ore bune și implică mult dans (și, prin urmare, transpirație). Asigurarea că familia și prietenii sunt hidratați corespunzător este esențial pentru sănătatea, siguranța și confortul lor.

În loc să împărțiți pur și simplu pahare cu apă  de băut, vă puteți hidrata oaspeții într-un alt mod. Mod care sa ofere  un gust delicios și care arată decorativ. Indiferent dacă este o fântână mare sau un pahar de băut, adăugarea de ingrediente de sezon va spori aroma apei. De exemplu, pepenele verde și menta sunt grozave pentru petrecerile de vară. Merișoarele și salvia sunt grozave pentru toamnă. De asemenea, puteți decora aceste băuturi cu aranjamente frumoase. Un cărucior de bar împodobit cu flori proaspete sau cupe individuale acoperite cu petale pentru o nuntă în grădină. Nu contează când sunt servite aceste băuturi hidratante. Aruncați sticla cu apă în punga de bun venit. Instalați o stație de hidratare în timpul ceremoniei. Puneți un dozator de apă pe bar sau o combinație a tuturor celor trei pentru a potoli setea invitaților.

Cauți mai multe idei și inspirație pentru hidratarea invitaților ?

Am întrebat-o pe  doamna Gabi Gherasim, planificator de nunți experimentat câteva dintre cele mai bune modalități de a include băuturi de apă în ziua ta cea mare. De asemenea, am enumerat mai jos ideile noastre preferate. Iată cum să mențineți invitații la nuntă hidratați pe tot parcursul sărbătorii.

Cum să mențineți oaspeții hidratați la o nuntă

De la gust la locație, există câțiva factori diferiți de luat în considerare atunci când planificați o stație de hidratare. Dacă încă nu sunteți sigur cum doriți să arate, am compilat o listă de 20 de idei unice care vă vor inspira cu siguranță.

  1. Pregătiți un punct de autoservire cu apă infuzată unde oaspeții se pot servi singuri. Apa se va păstra mult timp rece și în plus, veți putea orna cu flori sau în funcție de tematica nunții să folosiți elemente de design ce vor impresiona.
  2. Apelați la pahare neaparat biodegradabile. Sticlăria de cristal nu arată întotdeauna la fel de luxos. Imprimați cu o monograma personalizată stilizată și veți avea un produs unic care vă va reprezenta. Containerele personalizate vor aduce și ele o notă distinctă.
  3. Dacă nu îmbrățișați ideea de autoservire și doriți să aveți chelneri ce vor servi pahare de pe tavă, puteți să adăugați un plus de eleganță prin folosirea câtorva petale de flori comestibile presărate. Veți adăuga un strop de culoare apei simple.
  4. Este probabil ca oaspeții să aibă preferințe diferite. Oferă-le mai multe opțiuni. Configurează câteva dozatoare, fiecare impregnat cu un fruct diferit astfel încât fiecare să găsească ceva care să îl atragă. Nu uitați să adăugași semne care enumeră ingredientele din fiecare dozator astfel încât invitații să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.
  5. Încercați să folosiți mai multe arome diversificate în funcție de sezon. Pentru o nuntă în sezonul de toamnă va puteți hidrata oaspeții cu apa rece cu cidru de mere sau apa cu aromă de rozmarin. Puteți încerca apă cu merișoare sau apă cu merișoare și salvie. Fiți cât mai creativi.
  6. Paharele cu apă nu trebuie să fie singura opțiune de hidratare. Luați in considerare includerea altor băuturi fără alcool cum ar fi cocktailuri-le sau punch-ul din fructe de sezon. Sucurile de fructe nu sunt la fel de hidratante ca apa dar trebuie să recunoaștem că sunt foarte gustoase.
  7. Pentru cei interesați să distribuie „pungi de bun-venit”, o sticlă sau un pahar reutilizabil inscripționat cu propriul dumneavoastră logo. O sticlă ce se poate reumple pe parcursul nunții s-ar putea să fie o idee atentă dar și practică. Mai ales pentru copii.
  8. Fie că este vorba de a-i face pe oaspeții treji să se simtă incluși sau de a oferi o opțiune pentru cei care doresc să alterne între băuturi alcoolice și hidratante, apa infuzată este un plus excelent pentru orice bar. Pe lângă vin, bere și băuturi spirtoase, luați în considerare adăugarea unei cutii de apă cu gheață și fructe citrice. Este pe atât de funcțional ! Și ar fi extrem de frumos pentru nunta dumneavoastră de vară.
  9. În timp ce alegerea unui loc de băut cu apă ușor accesibil este scopul principal, de ce să nu-l proiectați astfel încât să fie și pitoresc? Majoritatea invitaților vor trece pe lângă stația de apă la un moment dat în timpul evenimentului. Plasați-o în fața unui fundal pitoresc pentru a-i uimi. Gândiți-vă: vederi la munte sau de pe malul mării, orizontul unui loc de pe acoperiș sau dealurile ondulate ale zonei rurale.
  10. Cine a spus că apa plată trebuie servită într-o cană fără flori? Pentru a menține oaspeții hidratați împărțiți nuci de cocos adevărate umplute cu apă proaspătă de cocos. Apa de cocos este la fel de hidratantă ca apa obișnuită, iar cu articole de sticlă distractive, toată lumea va fi entuziasmată să-și potolească setea. Puteți chiar să personalizați fiecare cochilie cu inițialele comune ale mirilor  și data nunții.

Cum iti mentii oaspetii hidratati ? Includeți arome diverse, de sezon !

Deși cu siguranță poți servi apă plată , adăugarea unei arome răcoritoare este o oportunitate de a satisface papilele gustative ale invitaților tăi, de a completa sezonul sau estetica și de a adăuga puțină culoare evenimentului tău. Nu vă mulțumiți doar cu un dozator. În loc să construiți un punct de hidratare  obișnuit, faceți acest lucru  puțin mai interesant. Musafirii adoră apa infuzată și dacă  arată frumos și frumos, este o modalitate excelentă de a vă asigura că cei care nu consumă băutură beau ceva mai interesant. Ca idee,  folosiți un amestec de castraveți și mentă sau căpșuni, lămâi și ghimbir sau și mai bine,  lămâi și afine.

Cum iti mentii oaspetii hidratati ? Alegeți o locație accesibilă!

Furnizarea de apă la o nuntă este esențială, dar dacă nu reușiți si vă scapă de sub control, nimeni nu va obține beneficiile hidratării. Evaluează aspectul locației tale și stabilește ce vor observa prietenii și familia ta. Asigură-te că oaspeții tăi au acces cât mai ușor și rapid la apă.

 

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau