Cum alegem tematica pentru o nunta la cort ?

Meniuri la modă – nunta la cort în 2023
03/08/2023
cort sau restaurant
Nuntă la cort versus nuntă la restaurant
07/08/2023
Show all

Cum alegem tematica pentru o nunta la cort ?

tematica pentru o nunta la cort
Să vorbim despre tematica unei nunți la cort și să explorăm cum puteți crea un eveniment memorabil într-un cadru natural și romantic.
Organizarea unei nunți la cort vă oferă oportunitatea de a alege o tematică care să se potrivească perfect cu viziunea voastră ca cuplu.
Tematica nunții poate fi inspirată de peisajul înconjurător, de anotimpul în care aveți locul de desfășurare, sau chiar de pasiunile și interesele voastre comune. Iată câteva exemple de tematici pentru o nuntă la cort:
Tematică rustică: Dacă sunteți în căutarea unei tematici rustice și boeme, puteți crea o atmosferă de poveste în mijlocul naturii.
Puteți utiliza decoruri din lemn, sfori și flori de câmp pentru a aduce un farmec rustic la cort. Puteți opta pentru mese rustice decorare cu dantelă și aranjamente florale naturale. Invitații pot fi întâmpinați cu băuturi rustice, cum ar fi cidrul de mere sau cocktailuri pe bază de whiskey. Puteți oferi și mici cadouri personalizate, cum ar fi mici borcane cu miere sau săpunuri naturale.
Tematică de grădină: Dacă aveți o pasiune pentru grădinărit și pentru flori, puteți alege o tematică de grădină pentru nunta voastră la cort.
Puteți crea o atmosferă romantică cu flori abundente și culori vibrante. Puteți utiliza aranjamente florale spectaculoase, cu flori de sezon, cum ar fi trandafiri, lalele sau bujori. Puteți amplasa lămpi solare și lumânări care să lumineze cortul într-un mod magic. Pentru meniu, puteți opta pentru mâncăruri proaspete și sănătoase, cum ar fi salatele de primăvară sau preparate din legume proaspete.
Tematică vintage: Dacă sunteți atrași de eleganța și farmecul anilor trecuți, puteți alege o tematică vintage pentru nunta la cort.
Puteți crea un decor cu elemente retro, cum ar fi candelabre vechi, oglinzi cu rame aurite și mobilier vintage. Invitații pot fi întâmpinați cu cocktailuri clasice, cum ar fi Martini sau Old Fashioned. Puteți organiza și un colț foto vintage, cu accesorii și costume din epocă, astfel încât invitații să se poată bucura de o sesiune foto amuzantă.

Aveti acum cateva idei cum alegem tematica pentru o nunta la cort


Acestea sunt doar câteva exemple de tematici pe care le puteți alege pentru nunta voastră la cort. Important este să alegeți o tematică care să reflecte personalitatea voastră ca cuplu și să vă aducă bucurie și împlinire în ziua cea mare. Nu uitați să vă jucați cu detaliile și să creați o atmosferă unică și memorabilă pentru invitați.

Și nu în ultimul rând, să apelați la echipa noastră.
The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

4 Comments

  1. […] libertatea de a alege un decor personalizat, precum și o tematică care să reflecte personalitatea voastră ca cuplu. Pe lângă […]

  2. […] Lumânări în recipiente: Pentru a evita riscul de incendiu și pentru a crea un aspect mai organizat, poți plasa lumânările în recipiente de sticlă sau de metal. Poți alege recipiente transparente, pentru a crea un efect de flacără plutitoare, sau poți opta pentru recipiente colorate, care se potrivesc cu tema nunții tale.   […]

  3. […] Atunci când infrumusețați un cort de nuntă cu flori, este important să alegeți flori care se potrivesc cu tema și stilul nunții. De exemplu, dacă aveți o nuntă rustică în aer liber, puteți opta pentru flori de câmp precum margarete, crini, lavandă sau flori sălbatice. Dacă nunta are un stil mai elegant și sofisticat, puteți alege trandafiri, orhidee sau hortensii. Este important să alegeți flori care se încadreze în paleta de culori a nunții și care se potrivesc cu decorul general al cortului. […]

  4. […] Vara aduce tot felul de produse proaspete și, cu siguranță, este vedeta majorității meniurilor de nuntă de vară. Fără urme de echivoc, vara este anotimpul legumelor și fructelor. Întreabă specialistul tău în catering cum se poate  înclina spre aceste delicatese, într-o abordare „de la fermă la furculiță”. Ca idee principală, când vine vorba de alegerea meniului, ar trebui să il păstrați cât mai ușor și distractiv. Asigurați-vă că în afara gustului ce trebuie să fie cât mai autentic, includeți și câteva note de culoare în ton cu tematica nunții. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau