Meniuri la modă – nunta la cort în 2023

O cabină foto instalată la o nunta la cort
04/07/2023
tematica pentru o nunta la cort
Cum alegem tematica pentru o nunta la cort ?
05/08/2023
Show all

Meniuri la modă – nunta la cort în 2023

Ce meniuri sunt la moda pentru o nunta la cort în anul 2023 ?

Tema nunții la cort a câștigat popularitate în ultimii ani, oferind cuplurilor oportunitatea de a se căsători în mijlocul naturii, într-un cadru pitoresc și romantic. În anul 2023, această temă continuă să fie la modă, aducând cu sine noi tendințe și idei pentru meniurile de nuntă. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni:

meniuri la moda


Meniul organic și sustenabil: O tendință puternică în 2023 este accentul pus pe alimentele organice și sustenabile. Nunțile la cort se desfășoară adesea în mijlocul naturii. Este normal, tinerele cupluri vor dori  să ofere invitaților lor mâncare sănătoasă și ecologică. Astfel, meniul poate include legume și fructe proaspete, carne și pește. Ideal ar fi ca acestea să provină din surse sustenabile. Deserturi ar trebui să fie făcute din ingrediente organice.

Bufetul de tip „farm-to-table”: O altă tendință populară în 2023 este prezentarea mâncărurilor sub forma unui bufet de tip „farm-to-table”. Aceasta înseamnă că alimentele sunt pregătite din ingrediente proaspete, cultivate local și sunt servite într-un mod interactiv. Cuplurile pot alege să includă un stand de legume și fructe proaspete.  Un alt stand cu preparate din carne gătite la grătar nu ar trebui să lipsească. Ideal ar fi și  un stand cu deserturi artizanale. Acestea oferă invitaților o experiență culinară unică și delicioasă.

Meniul vegetarian și vegan: În timp ce mulți oameni adoptă un stil de viață vegetarian sau vegan, această tendință se reflectă și în meniurile de nuntă. În 2023, cuplurile aleg tot mai des să includă opțiuni vegetariene și vegane în meniul lor. De la aperitive și salate până la feluri principale și deserturi, există numeroase opțiuni delicioase și pline de culoare pentru toți invitații. Indiferent de preferințele lor alimentare.

Nu uitați: Tot ce este natural, este sănătos!


Barul de cocktail-uri personalizate: Pentru a adăuga un plus de distracție și originalitate evenimentului, cuplurile optează pentru un bar de cocktail-uri personalizate. Aici, invitații pot alege dintre o varietate de băuturi speciale create special pentru nunta lor. De la cocktail-uri clasice cu un twist până la băuturi tematice. Barul de cocktail-uri personalizate adaugă un element de rafinament și eleganță evenimentului.

Deserturi inovatoare: În ceea ce privește deserturile, cuplurile își doresc să ofere ceva inovator și memorabil pentru invitați. În 2023, vedetele meniului de desert pot fi torturile personalizate. Prăjiturile cu forme unice și deserturile mici, în porții individuale sunt nelipsite. De asemenea, se observă și o creștere a preferinței pentru deserturi sănătoase. Prăjiturile de tip raw sau dulciurile fără gluten sunt ideale.

Acestea sunt doar câteva dintre tendințele meniului pentru nunțile la cort în anul 2023.

Fie că alegeți să puneți accent pe alimentele organice și sustenabile, să creați un bufet de tip „farm-to-table” sau să oferiți opțiuni vegetariene și vegane, este important să vă asigurați că meniul reflectă stilul și personalitatea voastră ca cuplu. Dacă nu sunteți hotărâți, echipa noastră cu experiență vă poate consilia oricând, doar solicitați-ne !

Oferiți invitaților o experiență culinară de neuitat și bucurați-vă de momentul special!

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

2 Comments

  1. […] zi ce contează în 2023. Pentru meniuri și variante la modă în acest an, puteți parcurge: Ce tipuri de meniuri sunt la moda pentru o nunta la cort, in natura in anul 2023 ? Este important să știți că tematica nunții ar trebui să reflecte stilul sau mai bine-zis […]

  2. […] de amintit că tortul trebuie să fie în ton cu tematica nunții , schema de culori dar și cu tipul meniului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau