O cabină foto instalată la o nunta la cort

amplificarea schemei de culori
Cum să amplifici schema de culori atunci când organizezi o nuntă la cort
09/05/2023
Meniuri la modă – nunta la cort în 2023
03/08/2023
Show all

O cabină foto instalată la o nunta la cort

De ce să instalezi o cabina foto la nunta ta chiar dacă este la cort ?

Ce idee minunată organizarea unei nunți la cort! Cabina foto instalata la nunta pentru invitați poate adăuga cu siguranță o notă de distracție și amuzament la eveniment. Să analizăm împreună argumentele pro și contra pentru a te ajuta să iei o decizie înțeleaptă.

Argumente pro pentru instalarea unei cabine foto la nunta ta:

cabina foto instalata la nunta

Cabina foto instalata la nunta – mai ales la o nuntă la cort

  1. Distracție garantată: Cabinele foto sunt un mod excelent de a încuraja interacțiunea și amuzamentul între invitați. Oferă-le o modalitate distractivă de a se distra și de a-și crea amintiri cu prietenii și familia. Peste ani, acestea vor conta.
  2. Amintiri pe termen lung: Cabinele foto tipăresc instantaneu fotografiile.  Invitații vor pleca acasă cu amintiri tangibile ale nunții tale. Aceste fotografii pot fi puse într-un album sau agățate pe perete pentru a fi apreciate de-a lungul anilor.
  3. Implicarea invitaților: Cabinele foto încurajează invitații să se implice și să participe activ la eveniment. Poți să le pui la dispoziție diverse accesorii pentru poze. Costume amuzante sau măști pentru a-i încuraja să se joace și să se distreze în fața camerei.
  4. Social media friendly: Majoritatea cabinelor foto moderne au opțiunea de a partaja instantaneu fotografiile pe rețelele de socializare. Astfel, invitații pot împărtăși amintirile nunții tale cu prietenii și familia lor, sporind astfel expunerea evenimentului și creând un buzz online.

Argumente contra la o cabina foto instalata la nuntă chiar dacă este la cort…

  1. Costuri suplimentare: Instalarea unei cabine foto implică costuri suplimentare în bugetul nunții tale. Trebuie să iei în considerare costurile de închiriere a cabinei. Pe lângă acestea, consumabilele (hârtie și cerneală pentru imprimare), precum și eventualele taxe de transport și instalare.
  2. Spațiu necesar: Dacă nunta ta la cort are un spațiu limitat, instalarea unei cabine foto ar putea ocupa prea mult spațiu și ar putea restricționa mișcarea invitaților sau amplasarea altor elemente importante ale evenimentului.
  3. Potențiale probleme tehnice: Cabinele foto sunt echipamente electronice și, ca orice altă tehnologie, pot întâmpina probleme tehnice. Este important să ai un plan de rezervă în cazul în care apare o defecțiune sau o problemă tehnică în timpul nunții.
  4. Distragerea atenției: Uneori, o cabină foto poate deveni atât de populară încât atrage prea mult atenția și poate distrage invitații de la celelalte activități și momente speciale ale nunții tale. Este important să găsești un echilibru între distracție și celelalte aspecte importante ale evenimentului.

În concluzie, instalarea unei cabine foto la nunta ta la cort poate fi o adiție minunată și distractivă, oferind invitaților o modalitate de a se distra și de a-și crea amintiri speciale. Cu toate acestea, este important să iei în considerare și argumentele contra, cum ar fi costurile suplimentare și posibilele probleme tehnice.

Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi sau dorești ca la nunta ta să beneficiezi de  mai multe servicii extra, poți să ne soliciți oricând. Pagina noastră de contact este următoarea.

Cu o planificare și o evaluarea atentă a nevoilor tale și ale invitaților, vei putea lua cea mai bună decizie pentru nunta ta, chiar și pentru o cabina foto instalata la nunta ta 😊 .

 

 

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau