Cum să amplifici schema de culori atunci când organizezi o nuntă la cort

flori comestibile
Florile comestibile ce pot fi utilizate pentru a realiza gustari deosebite la o nunta la cort
09/05/2023
O cabină foto instalată la o nunta la cort
04/07/2023
Show all

Cum să amplifici schema de culori atunci când organizezi o nuntă la cort

amplificarea schemei de culori

Cum sa amplifici schema de culori la o nuntă la cort ?

Organizarea unei nunți la cort poate fi o alegere minunată pentru cuplurile care doresc să se căsătorească în mijlocul naturii, într-un cadru romantic și rustic. Unul dintre aspectele cheie ale planificării unei nunți la cort este alegerea unei scheme de culori potrivite. Schema de culori trebuie să se potrivească cu atmosfera generală și să amplifice frumusețea evenimentului. În acest articol vă dăm câteva exemple și sugestii practice pentru a vă ajuta să amplificați schema de culori a nunții voastre la cort.

Cum să amplifici schema de culori ? alegeți o paletă de culori inspirată de natură 

Atunci când organizați o nuntă la cort, natura înconjurătoare poate fi o sursă de inspirație ideală pentru schema de culori. Luați în considerare culorile predominante din peisajul locului de desfășurare a nunții și încercați să le integrați în paleta de culori. De exemplu, dacă nunta are loc în mijlocul pădurii, puteți alege o paletă de culori în tonuri de verde, maro și auriu, pentru a reflecta frumusețea naturii.

Combinați culori complementare

Roata culorilor complementareO altă modalitate de a amplifica schema de culori este să combinați culori complementare. Culorile complementare sunt cele care se află diametral opus în roata culorilor. Așa ar fi albastru și portocaliu sau violet și galben. Aceste combinații pot crea un contrast puternic.Pot adăuga dramatism și strălucire aranjamentelor florale, decorurilor și chiar și rochiilor de mireasă sau domnișoarelor de onoare. Puteți folosi culori complementare pastelate sa obțineți contrast între aranjamente florale. Nuanțe de roz pal și lavandă contra detalii aurii sau argintii în decor (panglici și drapaje). Puteți folosi și culori mai tari care să pună în evidență anumite detalii. La un peisaj de iarna arată foarte bine pe albul imaculat al feței de masă un șervețel albastru închis ca un cer de iarna în furtună…

Jucați-vă cu nuanțe și texturi

O modalitate de a adăuga adâncime și interes vizual schemei de culori este să vă jucați cu diferite nuanțe și texturi. De exemplu, puteți utiliza aceeași culoare în diferite tonuri și nuanțe pentru a crea un efect gradient. Sau, puteți combina materiale cu texturi diferite pentru a adăuga dimensiune și varietate. De exemplu, puteți adăuga panglici din dantelă sau mătase la aranjamentele florale sau puteți utiliza țesături cu textură pentru decorul meselor.

Amplificați schema de culori cu iluminare adecvată

Iluminarea adecvată poate face o mare diferență în amplificarea schemei de culori a nunții la cort. Puteți folosi lumini ambientale în culorile alese pentru a crea o atmosferă magică și romantică. De exemplu, puteți utiliza luminile în tonuri calde de auriu sau lumini albastre subtil pentru a evidenția anumite elemente de design sau zone de interes. Nu uitați să folosiți cât mai multe lumânări.

Puneți accentul pe detalii

Nu uitați să acordați atenție detaliilor atunci când amplificați schema de culori a nunții la cort. De exemplu, puteți alege accesorii și decorațiuni care să se potrivească cu paleta de culori. Ca exemple ar fi: panglici, șervețele, pahare de șampanie sau chiar umbrele pentru oaspeți. Aceste detalii mici pot face o diferență semnificativă în crearea unei atmosfere coerente și pline de stil.

Elemente de design potrivite

Poți amplifica schema de culori prin utilizarea elementelor de design potrivite, cum ar fi măsuțe cu aranjamente florale în culorile alese sau textile și huse de scaune în nuanțele preferate. Aceste detalii vor crea un aspect armonios și coerent în întreaga locație a nunții tale la cort.

În concluzie, amplificarea schemei de culori la o nuntă la cort poate adăuga o notă de frumusețe și stil. Poți obține personalitate și farmec la evenimentul tău. Prin alegerea unei palete de culori inspirată de natură. Prin combinarea culorilor complementare. Jucându-vă cu nuanțe și texturi. Utilizând iluminarea adecvată și accentuând amănuntele poți crea o atmosferă unică și memorabilă pentru tine și invitații tăi.

Sper că aceste exemple și idei te vor inspira în organizarea unei nunți la cort cu o schemă de culori amplificată. Dacă ai și alte întrebări, te rog să nu eziți să le adresezi.

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

1 Comment

  1. […] de amintit că tortul trebuie să fie în ton cu tematica nunții , schema de culori dar și cu tipul meniului […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau