Cele mai apreciate torturi de nunta in 2023

nunta la cort - tendinte 2023
Tematica nunta la cort – tendintele anului 2023
23/01/2023
flori comestibile
Florile comestibile ce pot fi utilizate pentru a realiza gustari deosebite la o nunta la cort
09/05/2023
Show all

Cele mai apreciate torturi de nunta in 2023

tort de nunta

torturi de nuntaIn 2023, se vor purta anumite tendințe când vine vorba de cele mai apreciate torturi de nunta.

Ce ar fi o nuntă fără un tort? Fie că sunteți în căutarea unui desert clasic stratificat cu flori proaspete, a unui răsfăț întunecat, plin de suflet? Sau poate doriți o gamă de mini deserturi diferite? Avem tot ce aveți nevoie pentru a alege o nuntă delicioasă și frumoasă.

Sunt foarte multe modele, multe rețete pentru aceste prăjituri împinse la excelență de maeștrii cofetari. Solicitările sunt tot mai mari de la un an la altul. Fiecare pereche își dorește un tort cât mai deosebit. Din această cauză variază foarte mult tendințele de la un an la altul.

Este de amintit că tortul trebuie să fie în ton cu tematica nunțiischema de culori dar și cu tipul meniului servit.

Iată mai jos o lista cu cele mai apreciate torturi de nunta:

T ortul cu flori naturale – Această tendință este în continuă creștere și va fi în topul preferințelor în 2023. Florile naturale adaugă o nota de eleganță și prospețime tortului de nuntă. Vezi și flori comestibile pentru meniul de nuntă.


T ortul cu ciocolată – Ciocolata este întotdeauna o alegere populară pentru torturile de nuntă. În 2023, se așteaptă să fie preferate ciocolatele amestecate cu fructe sau nuci, pentru a adăuga o textura interesantă și un gust îmbogățit, delicios.


T ortul cu fructe proaspete – În același timp, torturile cu fructe proaspete vor fi la modă în 2023, deoarece sunt o alegere sănătoasă și ușor de personalizat.


T ortul cu macarons – Macarons sunt mici delicatese care vor fi foarte populare în 2023 pentru torturile de nuntă datorită culorilor și texturii lor interesante.


T ortul cu glazură oglindă – Glazura oglindă este o tehnica de decorare a torturilor care se va bucura de o popularitate mare în 2023. Această tehnică creează un efect vizual impresionant și adaugă un plus de eleganță tortului.


T ortul cu tematică rustică – Tendința rustică în decorul torturilor de nuntă va fi în continuare apreciată în 2023. Torturile cu design rustic sunt decorate cu elemente naturale cum ar fi frunze, ramuri și flori.


T ortul cu crema de brânză – Crema de brânză este un ingredient delicios și popular pentru torturile de nuntă. În 2023, se asteaptă să fie preferate cremele de brânză cu arome inedite, cum ar fi lavanda sau busuioc.


T ortul cu decorațiuni aurii – Torturile cu decorațiuni aurii vor fi la moda in 2023 datorită eleganței și strălucirii lor.


T ortul cu decorațiuni geometrice – Designul geometric este o tendință populară în decorul torturilor de nuntă în 2023. Formele geometrice și jocurile de lumini și umbre vor fi la mare căutare.


T ortul cu tematică de poveste – În 2023, se așteaptă să fie apreciate torturile de nuntă cu decorațiuni care urmăresc o poveste, de la început până la final. Acestea pot fi personalizate în funcție de povestea preferată a mirilor.


Sper ca această listă să vă fie de ajutor în alegerea tortului de nuntă perfect pentru 2023!

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau