Tematica nunta la cort – tendintele anului 2023

TOP 5 aplicatii mobile pentru mirese organizate
06/06/2017
tort de nunta
Cele mai apreciate torturi de nunta in 2023
10/02/2023
Show all

Tematica nunta la cort – tendintele anului 2023

nunta la cort - tendinte 2023

Astăzi vom explora tendințele tematice pentru nunțile la cort în anul 2023. Vă pregătim de la început de an pentru a avea timp să analizați, pe îndelete tot ce veți dori să vă înconjoare în singura zi ce contează în 2023.

 

Pentru meniuri și variante la modă în acest an, puteți parcurge:tendinte 2023

Ce tipuri de meniuri sunt la moda pentru o nunta la cort, in natura in anul 2023 ?


Este important să știți că tematica nunții ar trebui să reflecte stilul sau mai bine-zis personalitatea voastră ca un cuplu unit.

Să aveți in minte și faptul că va trebui să oferiți invitaților o experiență de neuitat.

Planificarea unei nunți la cort oferă oportunitatea de a crea o atmosferă romantică și naturală în mijlocul naturii.


Iată câteva idei de tematică care vor fi la modă în anul 2023:

Tematica Boho Chic

Stilul boho chic este în continuare la mare căutare în rândul mirilor din întreaga lume. Pentru o nuntă la cort cu tematică boho chic, poți să alegi decoruri în culori pastelate, textile naturale și aranjamente florale spontane. Adaugă perne și covoare etnice, lămpi suspendate și lumânări pentru a crea o atmosferă romantică și relaxată.

Mai mult despre Boho Chic

Stilul boho, cunoscut și sub denumirea de boho chic, este un stil vestimentar și de design interior care îmbină elementele boeme, hippie și etnice.

A apărut în anii ’60 și ’70, fiind influențat de mișcările contraculturale și de călătoriile în țările exotice.

Stilul boho se caracterizează prin libertatea și nonconformismul său, aducând în prim plan natura, texturile bogate și culorile vibrante.

În ceea ce privește moda, stilul boho se manifestă prin folosirea materialelor naturale, cum ar fi bumbacul, inul și catifeaua, și prin utilizarea imprimeurilor etnice, florale sau tribale. Se preferă hainele largi și fluide, cu volane, franjuri și broderii.

Accesoriile sunt esențiale în acest stil, incluzând pălării fedora, cercei lungi, brățări etnice și genți din piele.

În designul interior, stilul boho aduce o atmosferă eclectică și relaxată. Se folosesc textile cu texturi variate, cum ar fi covoarele orientale, pernele și plăpumile cu imprimeuri colorate. Mobilierul poate fi vintage sau reciclat, iar decorațiunile includ obiecte de artizanat, plante, lumânări și oglinzi cu rame decorative.

Stilul boho este asociat cu o atitudine liberă, creativă și nonconformistă. Este un stil care încurajează exprimarea individualității și a pasiunilor personale.

Prin utilizarea elementelor boho în nunta la cort, vei crea o atmosferă romantică și relaxată, cu un aer de aventură și libertate.

 

Tematică Rustică

Unul dintre cele mai populare stiluri pentru nunțile la cort este tematica rustică. În 2023, se preconizează că această tematică va continua să fie în tendință. Poți să folosești elemente rustice, cum ar fi butoaie de lemn, lăzi vechi, sfoară și lumânări în borcane de sticlă pentru a crea un decor rustic și autentic. Nu uita să adaugi și detalii florale, cum ar fi buchete de flori de câmp sau aranjamente cu flori uscate.

Tematică Glamour în Aer Liber

Dacă îți dorești o nuntă la cort elegantă și sofisticată, tematica glamour în aer liber este perfectă pentru tine. Optează pentru decorațiuni luxuriante, cum ar fi cristale, oglinzi și lumânări înalte. Adaugă perdele din țesături fine și draperii pentru a crea un decor regal. Pentru a accentua atmosfera de glamour, poți alege nuanțe sofisticate, cum ar fi auriu, argintiu sau burgund.

Tematică Garden Party

O tematică ușoară și plină de prospețime pentru nunțile la cort în 2023 este garden party. Alege culori pastelate și flori naturale pentru decoruri. Poți să folosești mobilier din lemn și măsuțe de picnic pentru a crea o atmosferă relaxată și prietenoasă. Adaugă detalii de decor, cum ar fi umbrele colorate, lămpi suspendate și perne decorative pentru a crea un decor plin de farmec.

Tematică Vintage

Stilul vintage și retro continuă să fie popular în anul 2023. Pentru o nuntă la cort cu tematică vintage, poți să folosești obiecte vechi, cum ar fi mașini de epocă, ceasuri de perete, valize și cărți vechi. Alege culori și texturi vintage, cum ar fi dantelă, broderii și hârtie kraft. Nu uita să adaugi detalii retro, cum ar fi discuri de vinil și aparate foto vechi. Indiferent de tematica pe care o alegi pentru nunta ta la cort în 2023, asigură-te că reflectă personalitatea ta și a partenerului tău. Fie că optezi pentru un stil boho chic, rustic, glamour în aer liber, garden party sau vintage, asigură-te că crezi în povestea pe care o spune și că creează o experiență memorabilă pentru tine și invitații tăi.

Dacă ați luat deja o hotărâre și ați ales tematica nunții ce o doriți, contactați-ne!


 

The White Dome
The White Dome
Talent, pasiune si profesionalism. Sunt atributele ce definesc oamenii din spatele brandului General Catering. O echipa de profesionisti, cu peste 20 ani de experienta in organizarea de evenimente, o echipa ce aduce la realitate dorintele cele mai sofisticate ale clientilor. Etosul companiei noastre este bazat pe autoevaluare stricta si imbunatatire continua, pentru a asigura clientii nostri, actuali si viitori, ca vor primi servicii de cea mai buna calitate. Ne ocupăm de gestionarea completă a evenimentului dumneavoastra, la un nivel de detaliere extrem de minutios, pentru ca totul să se deruleze impecabil, cum este de așteptat într-o zi atât de importantă.

3 Comments

  1. […] de amintit că tortul trebuie să fie în ton cu tematica nunții , schema de culori dar și cu tipul meniului […]

  2. […] la un meniu de nuntă pot varia în funcție de sezonul marelui eveniment, de locație, de tema petrecerii, dar mai ales de preferințele mirilor. În continuare, am împărțit sugestiile noastre de […]

  3. […] adoptați o abordare creativă și să folosiți o aroma sau o culoare reprezentativă, în ton cu tematica nunții.  Nu folosiți însă mai mult de 6 arome de înghețată. Este de ajuns pentru a oferi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pagini web Bacau